Uygun Web Tasarım Paketleri̇ Ve Yazılımları
Buradasınız: Anasayfa / Blog
3 Kasım 2020, Salı
Uygun Web Tasarım Paketleri ve Yazılımları
Ülkemizdeki tüm şirket sahiplerinin web sitesine ihtiyaçlarının olduğu doğrudur ve dar zamanlarda çok fazla bütçe ayıramayacak müşterilerimiz...
Uygun Web Tasarım Paketleri ve Yazılımları

Ülkemizdeki tüm şirket sahiplerinin web sitesine ihtiyaçlarının olduğu doğrudur ve dar zamanlarda çok fazla bütçe ayıramayacak müşterilerimiz için hazırladığımız projemizdeki tek amacımız internet sitesiz şirket kalmasın ve sitesi olurkende basit ve tek sayfalık tanıtım içeren sayfalar yer almasını hedefledik. AD Kurumsal projemizdeki ortak özelliklerden birisi yönetim paneli diyebiliriz. Tüm yazılımlarımız hem bütçenize uygun olmakla beraber full yönetim paneli ile düzenlenebilmektedir.

Haber, resim, içerik, ürün, kategori gibi bir çok ortak özellik mevcuttur. Basit ve tek sayfalık internet siteleri artık Google arama motorunda sıralama bulmamakla beraber sizinde hedeflediğiniz internet sitesi olmayacaktır. Ürünlerinizi sorunsuz ekleyip çıkartabileceğiniz gibi sürekli aklına gelen sayfaları ekleyebiliyor olacaksınız. Yazılımlarımız 16 farklı sektöre hitap etmekle beraber ben özel birşeyler istiyorum diyorsanızda sizlere Alaturka Dijital markamızla hizmet vermek isteriz. 

Bu yazımızın özeti ister uygun web sitesi ister size özel.. Siz sadece isteyin yeter. 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın