Qr Kodlu Kartvi̇zi̇t Nasıl Yapılır?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
9 Eylül 2022, Cuma
QR Kodlu Kartvizit Nasıl Yapılır?
Kolayca yapabileceğiniz QR Kodlu Kartvizitleriniz ile beraber müşterileriniz ile iletişiminizi farklı bir boyuta taşıyabileceksiniz.
QR Kodlu Kartvizit Nasıl Yapılır?

Sizlerde müşterilerinizle toplantılarınızda, tanışmalarda kartvizitinizi karşı tarafa veriyor ve bir süre sonra dağıttığınız kartvizitler kadar iletişim kurulmadığını fark ediyorsanız eski nesil kartvizitlerin ömürlerinin bittiğini fark etmişsiniz demektir. Günümüzdeki telefon teknolojileriniz baz alarak telefon kameraları ile QR kodları kolaylıkla okutabiliyor ve istediğimiz sayfalara yönlendirebiliyoruz. Sizlerinde kartvizitlerinizin arka taraflarına sizler ve çalışanlarımız için oluşturduğumuz QR kodları ekleyerek sizlerin bilgilerini tek tek yazmadan hızlı bir şekilde telefonlarına kayıt etmesini sağlayabilirsiniz.

Örnek Dijital Kartvizit Sayfası



QR Kodlu Kartvizitlerin Faydaları Nelerdir?

En büyük faydası kartvizitinizi müşterilerinize verdikten sonra merak uyandırdığı için QR kodu taratmak isteyecek ve sizlerle ilgili aynı zaman da firmanız ile ilgili bilgilerin bulunduğu sizlerin özelleştirebildiği dijital kartvizit sayfasına yönlenerek bilgilerinizi tek tek uğraşmadan hızlı bir şekilde kartvizitinizi indirebilirler. Tüm bunların dışında bir rehbere kayıt esnasında numaralarınızın yanlış kaydetme gibi bir riskin olmaması en büyük avantajlardan birisidir. Kimse sizleri rehberine eklerken e-posta, firma ünvanı, adres, konum, sosyal medya vb. gibi detayları eklemeyecektir. Sadece AD / Soyad ve telefon eklemesi yaparak rehbere eklemesi sizleri sıradan kılacağı için rehbere kaydet sekmesine tıkladıktan sonra sizlerin belirlediği tüm bilgilerinizi kayıt edeceğini belirtmek isteriz.



Sizlerde hemen kartvizitleriniz için QR Kod ve sayfaları oluşturmak için tıklayınız!

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın