Google Maps / Hari̇talar Konumu Web Si̇tesi̇ne Nasıl Ekleni̇r ?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
18 Mayıs 2023, Perşembe
Google Maps / Haritalar Konumu Web Sitesine Nasıl Eklenir ?
Google Maps / Haritalar Konumu Web Sitesine Nasıl Eklenir ?

Google Maps, web sitenize entegre etmek oldukça kolaydır. Aşağıdaki adımları uygulayarak haritalarınızı web sitenize ekleyebilirsiniz.

  1. Google Haritalar API anahtarınızı alın: Google Haritalar API anahtarınız yoksa, bir tane oluşturmanız gerekiyor. Bunun için iletişim sayfasından bizlerle iletişime geçebilirsiniz. API anahtarı, Google Haritalar'ı kullanarak sizin için harita görüntülerinin oluşturulmasına izin verir.

  2. Embed kodunu alın: Google Haritalar'da göstermek istediğiniz konumu bulun ve "Paylaş" butonuna tıklayın. Ardından "Haritayı Göster" seçeneğine tıklayın ve açılan penceredeki "Embed Haritası" sekmesine gidin. Burada boyutları ayarlayabilir ve daha sonra kopyalayabileceğiniz bir HTML kodu alacaksınız.

  3. Kodu web sitenize ekleyin. Aldığınız kodu web sitenizin ilgili sayfasına yapıştırın. Harita doğru şekilde gösterilecektir.

Bunu, web sitenizin uygun bir yerinde yapabilirsiniz. Örneğin, iletişim sayfanızda veya konum hakkında bilgi verdiğiniz bir sayfada. Bu işlemi tamamladıktan sonra, ziyaretçilerinizin sizi daha rahat bulmalarına yardımcı olacak.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın